• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пільгові кредити для аграріїв Львівської області стали ще більш доступними
    Опубликовано: 2022-02-13 12:09:38

    Одним із напрямів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки є надання пільгових кредитів на зворотній основі. У 2022 році деякі аграрії можуть отримати такий кредит під 0% річних, повідомляє «ПроАго Груп» з посиланням на інформацію Департаменту агропромислового розвитку ЛОДА.

    Зазначається, що кошти обласного бюджету надаються:

    під 5% річних – на  реалізацію бізнес-планів  у розмірі до 700 тис.грн терміном до 5 років з відстроченням повернення основної суми до 1 року
    під 0% річних –  для відновлення втрат від наслідків надзвичайних ситуацій терміном до 5 років (без відтермінування погашення основної суми зобов’язання) в розмірі до 300,0 тис.грн для юридичних осіб та 100 тис. грн. для фізичних осіб підприємців;
    під 0% річних – суб’єктам підприємництва, керівники яких є учасники АТО (ООС), на реалізацію бізнес-планів у розмірі до 700 тис. грн терміном до 5 років з відстроченням повернення основної суми до 1 року.
    «У 2021 році пільгові кредити отримали 18 суб’єктів господарювання Львівської області на реалізацію бізнес-планів різних напрямів сільського господарства. Загальна сума фінансування склала понад 10 млн. гривень. У 2022 році ми пануємо профінансувати бізнес-плани мікро- та малих суб’єктів підприємництва на таку ж суму. Показником успішної реалізації цього напряму нашої програми є завчасне повернення кредитів, які були надані господарствами у попередні роки»,- розповіла директор департаменту Тетяна Гетьман.

    Аграріями Львівщини у поточному році уже повернуто  до обласного бюджету розвитку 2,2 млн. гривень, що становить 146,7% до плану повернення пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів у І кварталі 2022 року.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.