• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чорногорія відкрила свій ринок для українських м’ясних напівфабрикатів
    Опубликовано: 2022-02-05 10:06:25

    Компетентні органи України та Чорногорії погодили форму сертифіката на експорт з України м’ясних напівфабрикатів, призначених для споживання людиною. Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби на своїй сторінці у Facebook, пише  agronews.ua.

    «Україна тісно співпрацює з Чорногорією за багатьма товарними позиціями. З початку року їх перелік розширився на деякі м’ясні продукти та напівфабрикати. Це означає, що українські виробники отримали додаткові можливості для зростання», – зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

    Зазначається, що раніше між країнами були погоджені форми сертифікатів на експорт з України до Чорногорії молочних продуктів, меду, м’яса птиці та яєць.

    Ознайомитися з формами сертифікатів можна на вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Міжнародне співробітництво» – «Ветеринарія та безпечність» – «Сертифікати на експорт з України»

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.