• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2022 році очікують суттєве скорочення витрат на корми для молочного скотарства
    Опубликовано: 2022-01-25 17:08:27

    Підвищення цін на корми призвело до зниження рентабельності світової молочної галузі у 2021 році. У 2022 році очікується деяке скорочення витрат на корми. Про це повідомляє dairynews.ru з посиланням на дані звіту USDEC, пише agronews.ua.

    «Минулого року спостерігався неймовірно високий попит на кукурудзу за кордоном, насамперед із боку Китаю, поряд зі зниженням виробництва у країнах-експортерах, таких як Бразилія», — йдеться в повідомленні.

    Зазначимо, що очікується, що у 2022 році в Україні, Бразилії та Аргентині будуть добрі врожаї кукурудзи, що може знизити ціну на корми.

    «Загалом, ми очікуємо, що в океанських перевезеннях має відбутися деяке ослаблення, але ми не очікуємо повернення до витрат на 2019 рік чи надійності перевізника. Вступаючи у 2022 рік, ми вважаємо, що посилення податково-бюджетної політики, потенційне підвищення відсоткових ставок призведуть до того, що попит на споживчі товари повернеться до рівня, близького до передпандемічного», — коментує Стівен Кейн, аналітик USDEC.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.