• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські тваринники активно зменшують обсяги виробництва
    Опубликовано: 2022-01-21 16:08:24

    За 2021 рік в Україні скоротилося виробництво продукції тваринництва за всіма видами, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року. Про це свідчать дані Державної служби статистики. Про це повідомляє unian.ua, пише agronews.ua.

    Зокрема, виробництво яєць за звітний період скоротилося на 13% і становить 14,1 млрд штук. При цьому агропідприємства зменшили виробництво яєць на 21,7%, а господарства населення – на 2,4%.

    Обсяг валового надою молока за 12 місяців 2021 року становить 8,7 млн тонн, що на 6% менше, ніж за аналогічний період минулого року. При цьому обсяг виробництва молока домашніх господарств скоротився на 8%, а молочних підприємств – майже не змінився (2,75 млн тонн).

    Обсяг живої маси тварин, реалізованих на забій, скоротився на 2,4% – до 3,38 млн тонн. Обсяг виробництва вовни зменшився майже на 6% і становить 1,48 тис.тонн.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.