• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Елеватори G.R. Agro наростили темпи заготівель зерна
    Опубликовано: 2021-12-19 15:02:01

    У цьому сезоні елеватори G.R. Agro наростили темпи заготівель та обсяги зберігання зерна. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

    Зазначається, що такого результату вдалося досягти завдяки залученню понад 400 поклажодавців з Дніпропетровської та Запорізької областей у програму «Безоплатне зберігання для сільгоспвиробників».

    «На сьогодні Вільногірський елеватор компанії прийняв 61 тис. тонн зернових та олійних культур, що відповідає 2-м оборотам у сезоні. Аналогічно минулого року елеватор прийняв 45 тис. тонн зерна», – поінформували в G.R. Agro.

    Керівництво компанії вже думає над розширенням площ у майбутньому сезоні та оптимізації інфраструктури на елеваторах. Ведуться перед проектні роботи з реконструкцій на діючих підприємствах мережі та вибору відповідних типів складів для зберігання товару.

    Довгострокова стратегія G.R. Agro з нарощування обсягів і площ одноразового зберігання також включає придбання нових елеваторів і зерносховищ у стратегічно важливих областях України.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.