• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на фрукти в Україні шокуюче змінилися
    Опубликовано: 2021-10-19 13:05:29

    Ціни на фрукти в Україні з настанням осінніх холодів в більшості випадків знизилися. Так, якщо в супермаркетах цінники на імпортні груші, виноград, персики та сливи зашкалюють, то на ринках і в невеликих овочевих магазинах цілком прийнятні. Про це повідомляє biz.today.ua, пише agronews.ua.

    Наприклад, в середині жовтня українці можуть купити персики за ціною в середньому близько 35 – 40 гривень за кілограм. В супермаркетах вартість персиків значно вище – понад 60 гривень за один кілограм фруктів.

    Діапазон цінників на груші ще більш широкий, ніж на персики. На ринку можна зустріти груші по 15 – 20 гривень за кілограм, а також і по 60 грн. Але найчастіше українці купують груші по 30 грн.

    Вартість винограду в середньому досягає 25 – 35 гривень за кілограм, а ось в супермаркетах красиві грона літніх ягід продають по 60 гривень за кілограм.

    Дуже корисні для здоров’я людини сині сливи також широко представлені на внутрішньому українському ринку, їх вартість стартує від 15 гривень за кілограм.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.