• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Квоти на безмитний імпорт свинини з ЄС вичерпані
    Опубликовано: 2021-09-19 13:09:36

    Протягом січня-серпня українські імпортери використали квоти безмитного завезення свинини з Європейського союзу у повному обсязі. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію аналітичного відділу Асоціації «Свинарі України».

    «Станом на 1 вересня до України завезли 20 тис. тонн охолодженого та мороженого м’яса свиней з країн ЄС. Це відповідає обсягам квоти на безмитну поставку свинини з країн Європейської співдружності, встановлених в рамках економічної частини Угоди про асоціацію. Оскільки цьогоріч ці ліміти вибрані, кожен наступний кілограм європейської охолодженої свинини коштуватиме імпортерам на 12% дорожче за рахунок мита, а морожене м’ясо свиней подорожчає на 10%», — зазначили в асоціації.

    Тим часом внутрішні ціни закупівлі свиней забійних кондицій протягом поточного тижня збереглися на рівні попередньому рівні і коливалася в межах 48,5-50 грн./кг. За прогнозом АСУ, такий діапазон закупівельних цін залишиться актуальним і на наступному тижні.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.