• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна має увійти до сімки найбільших експортерів м’яса птиці, – Магалецька
    Опубликовано: 2021-09-12 14:02:13

    Україна має великі шанси вже найближчим часом увійти до сімки найбільших експортерів м’яса птиці. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на слова голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької.

    Наразі Україна входить до ТОП-10 світових експортерів курятини. За даними Держстату України, за 6 місяців 2021 року вітчизняні виробники експортували м’яса та їстівних субпродуктів птиці загальною вагою близько 217 тис. тонн до 96 країн. За цей же час було експортовано більше 442,5 млн. штук яєць до 55 країн.

    «Держпродспоживслужба активно працює над створенням нових можливостей для українських експортерів. З початку року ми відкрили два нових експортних ринки – ринок Ефіопії для столових яєць та ринок Ліберії для м’яса птиці. На черзі – ще декілька ринків, зокрема, на азійському та африканському напрямках», – розповіла Владислава Магалецька.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.