• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на сою значно виросли
    Опубликовано: 2021-09-11 10:09:31

    Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Про це повідомляє Zernotorg.ua, пише agronews.ua.

    На початок тижня вартість сої в Одеському порту зросла на 819 грн/т і тепер становить  15 137 грн/. та пшениці 2 класу. А от ячмінь подешевшав і тепер його ціна складає в Миколаївському порту — 6 957 грн/ та в портах Одеської обл. — 6 983 грн/т.

    Вартість кукурудзи  знизилась і тепер становить в Миколаївському порту — 6 953 грн/т, а в портах Одеської обл. — 7 104 грн/т.

    На їхню думку, на ринку фуражного ячменю домінував знижувальний тренд внаслідок зменшення попиту. Водночас менші прогнози виробництва ячменю, перш за все в Канаді і США, а також зростання цін на пшеницю спровокували підвищення міжнародних котирувань ячменю на 9% у порівнянні з липневим показником.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.