• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Після знецінення, огірки різко підскочили в ціні
    Опубликовано: 2021-08-09 13:04:06

    Лише кілька днів тому ціна на огірки на найбільшому оптовому ринку півдня України, “Неждана” у Херсонській області, коливалась від 4 до 6 гривень за кілограм. Зараз ціна зросла до 5 – 8 гривень за кілограм, повідомляє SEEDS, пише аgronews.ua.

    Що ж до інших сезонних овочів, то баклажани, навпаки, подешевшали. Якщо вже 4 серпня вони вартували від 7 до 8 гривень за кілограм. Тепер ціна знизилась до 5 – 7 гривень за кілограм, йдеться в аналізі від AgroTimes. Така тенденція до зменшення цін на баклажани може продовжиться, оскільки стартував сезон активного збирання.

    Вартість червоних круглих помідорів коливається від 5 до 14 гривень за кілограм. Помідори сливки вартують від 5 до 6 гривень за кілограм. Оптові ціни на томати чері без гілки вартують у середньому 20 гривень за кілограм. Рожеві помідори вартують від 12 до 16 грн за кілограм.

    Вартість кавунів на найбільшому оптовому ринку коливається від 2,5 до 4 грн за кілограм. Ціни на дині коливаються від 4 до 6 грн за кілограм. Виноград можна придбати за ціною від 40 до 50 гривень за кілограм.

    На початку цього тижня фермери з Херсонщини скаржилися, що закупівельники відмовлялися купувати огірки навіть за ціною 1 грн за кілограм. Через це декі фермери згодовують огірки вівцям.

    “На ринку сказали, що по 2 гривні за кілограм скуповують огірки. Але вони мають бути рівні, з правильними колючками. Наші огірки закупівельники відмовились і по гривні брати. Сказали, якість не та – колючки неякісні, квітка не така, не підійде. А вівцям підійде”, – говорить фермер Максим Сипко з села Великі Копані.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.