• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, коли очікувати значного подорожчання молочних продуктів
    Опубликовано: 2021-08-09 11:02:06

    Ціни на молоко і молочні продукти в Україні “злетять” угору восени 2021 року. Однією з причин зростання вартості цих продуктів може бути і зростання інфляції в Україні. Про це повідомляє заступник керівника Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР) Денис Марчук, пише agronews.ua.

    “Якщо говорити про ціни на молоко і молочні продукти: влітку сезон великих надоїв, а восени надої молока зменшаться. Динаміка цін показує, що в нас у господарському секторі зниження обсягів виробництва молока більш ніж 6%, тобто немає показників того, щоб ми повністю могли забезпечити себе молоком. Відповідно, попит перевищує пропозицію, ціни трохи ростуть”, – сказав Денис Марчук.

    Крім того, експерт зауважує, що цьогоріч в країні зафіксована значна інфляція. І, якщо до України надходять імпортні продукти, вони не можуть коштувати дешевше, ніж на зовнішніх ринках.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.