• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні експорт цукру на межі провалу
    Опубликовано: 2021-07-21 16:09:14

    Україна у першому півріччі 2021 року експортувала лише 2,2 тисячі тонн бурякового цукру, що істотно поступається показнику аналогічного періоду-2020. Про це повідомляє Науково-практичний центр бурякоцукрового виробництва з посиланням на дані Держмитслужби України, пише agronews.ua.

    Торік за перше півріччя Україна експортувала 62,8 тисяч тонн , повідомляє Науково-практичний центр бурякоцукрового виробництва з посиланням на дані Держмитслужби України. Різниця з нинішнім роком вражаюча.Хто найбільші імпортери українського цукру?

    Найбільшими імпортерами українського цукру в січні-червні 2021 року були Ізраїль – 41,79% загального обсягу (в грошовому вираженні), Німеччина – 29,59% і Молдова – 15,44%.Імпорт цукру в Україну

    Імпорт цукру до країни в зазначений період оцінюється в майже 102,5 тисячі тонн. Найбільшими країнами-постачальниками цукру до України в першому півріччі були Бразилія – 58,39%, Польща – 27,08% і Бельгія – 4,34%.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.