• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціна на лохину суттєво змінилася
    Опубликовано: 2021-07-21 15:06:32

    Цього року хороший врожай ягід. На українських ринках ціни на лохину обвалилися попри те, що сезон тільки стартував. Про це повідомляє  Сніданок з 1+1, пише agronews.ua.

    Тільки за останній тиждень ціна за кілограм ягоди знизилася від 500 до 200 гривень. Причиною такого різкого зниження ціни на лохину експерти називають хороший врожай. Ягоди на ринку побільшило, а ціна відповідно знизилася.

    Це не межа. Аналітики кажуть, що лохина буде дешевшати ще. Справа в тому, що в Україні суттєво збільшилася площа вирощування цієї ягоди.

    Як повідомлялося, в Україні стартував сезон кавунів: баштанні вже з’явилися в магазинах і на ринках. Ціни високі, а порівняно з цим же періодом минулого року вони здорожчали майже втричі. У середньому кілограм кавуна коштує 23 грн: порівняно з минулим роком це майже втричі дорожче. Фермери кажуть, що сезон кавунів цього року почався на два тижні пізніше через несприятливі погодні умови.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.