• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціна на свиней живою вагою зросте на 1-2 гривні за кілограм
    Опубликовано: 2021-07-18 14:05:38

    Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 12 – 18 липня 2021 року, повідомляє «ПроАгро Груп». Згідно з ним, вона становитиме 42 – 44 грн./кг на свиней живою вагою з ПДВ 14%, що у перерахунку на ПДВ 20% складає 45-47 грн./кг.

    У порівнянні з минулим тижнем ціна збільшиться на 1-2 грн. за кілограм попри те, що попит на м’ясо з початку літа стабільно не збільшується.

    В асоціації зауважили, що ціни на зернові вже зараз почали зменшуватись, а тому вже зараз свинарям слід скористатися можливістю й інвестувати кошти у модернізацію свинокомплексів, нову генетику, технології. У комплексі це допоможе знизити собівартість і не залежати від коливання цін на свиней. До того ж це стало вигідно у зв’язку з компенсаціями витрат на закупівлю племінних тварин до 80%.

    «Українські свинарі вже почали робити перші кроки для зниження собівартості у себе на свинокомплексах. Вони вже починають впроваджувати сучасні технології, нову генетику та працюють над зменшенням собівартості. Такі дії допоможуть українському свинарству вийти на новий прибутковий рівень», – зазначили в Асоціації «М’ясної галузі».

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.