• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як змінилися ціни на кукурудзу і пшеницю
    Опубликовано: 2021-07-14 17:04:36

    Ціни на пшеницю продовжують просідання з активізацією збору урожаю, проте темпи збирання в Європі та Чорноморському регіоні суттєво відстають від минулорічних. Грудневий ф’ючерс на американську кукурудзу знизився ще на 0.06 $/бу, а на чорноморську на 3.25 $/т. Про це повідомляє Телеграм-канал Barva Invest, пише agronews.ua.

    Ціни на пшеницю продовжують просідання з активізацією збору урожаю, проте темпи збирання в Європі та Чорноморському регіоні суттєво відстають від минулорічних. Вересневий контракт на пшеницю на Чикаго знизився на 0.03 $/бу, на Євронекст знизився на 2.5 €/т, а на чорноморську на 2.5 $/т. Оцінки виробництва пшениці у Франції становлять 36.3 млн т, що на 7.2 млн т більше минулорічних показників. Росія знизила ставку плаваючого експортного мита на пшеницю до 39.3 $/т. Український ринок малоактивний через затримку жнив та невизначені перспективи якості зерна.

    Грудневий ф’ючерс на американську кукурудзу знизився ще на 0.06 $/бу, а на чорноморську на 3.25 $/т. Покращення погодних умов для американської кукурудзи з початком активного цвітіння посівів та позиція фондових гравців спровокували зниження котирувань на 12% за минулий тиждень. Ринок також очікує оновлення звіту WASDE. Український ринок не демонстрував значної торгової активності.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.