• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна збільшила імпорт капусти
    Опубликовано: 2021-07-17 15:08:59

    Україна за перше півріччя поточного року закупила за кордоном 17,9 тис. т різних видів капусти (білокачанна, цвітна, броколі, кольрабі і т.д.), що на 47% більше, ніж за аналогічний період 2020 року. Про це повідомляє EastFruit з посилання на дані Державної митної служби України, пише  agronews.ua.

    Вартість імпорту склала $10,6 млн, що на 29,5% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

    Зазначається, що основними постачальниками капусти в Україну протягом першого півріччя цього року стали Північна Македонія ($2,8 млн), Італія ($1,9 млн) та Узбекистан ($1,6 млн).

    Повідомляється також, що на експорт за звітний період було відправлено 5,1 тис. т української капусти, що на 39% більше порівняно з аналогічним період 2020 року.

    У грошовому еквіваленті експорт капусти склав $ 1,6 млн, що на 44,4% більше показника за січень-червень 2020 року.

    «Найбільше української капусти протягом I півріччя цього року закупили Білорусь ($ 983,8 тис.), Румунія ($ 280,1 тис.) та Молдова ($ 169,3 тис.)», – відзначається в повідомленні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.