• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роздорський елеватор став найефективнішим у групі G.R. Agro
    Опубликовано: 2021-06-27 13:03:51

    За підсумками маркетингового року 2020/21 група компаній G.R. Agro визначила найбільш ефективне підприємство у власній мережі зернозберігання, яким став Роздорський елеватор. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію сільгоспвиробника.

    Зазначається, що ефективність визначалася за мінімальною вартістю по експлуатаційних витрат елеватора на тонну прийнятого і відвантаженого зерна та максимальному показнику оборотності обсягу одночасного зберігання. Так, Роздорський елеватор при сертифікованому обсязі складського зберігання 12 тис. тонн у поточному сезоні здійснив півтора оберти (18350 тонн). При цьому експлуатаційні витрати на перевалку 1 тонни зерна склали 71 грн.

    Втім максимальний оборот в  G.R. Agro  показав Варварівський елеватор, який при сертифікованому обсязі складського зберігання 32 тис. тонн (до планового розширення до 38 тис. тонн) зробив у сезоні 2020/21 два оберти (63940 тонн).

    «Ефективність роботи елеватора безпосередньо залежить від числа «вузьких» місць в технологічному процесі в загальному і на окремих ділянках зокрема, а також якості сервісу, що надається клієнтам. Для зростання показників роботи підприємства і збереження позитивної динаміки важливо правильно визначити ці «вузькі» місця і своєчасно вжити заходів для їх усунення, а також безперервно вдосконалювати якість сервісу для клієнтів», – прокоментував операційний директор групи компаній Артем Ремпен.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.