• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як коливаються ціни на шампіньйони у різних регіонах України
    Опубликовано: 2021-06-16 16:06:08

    Закупівельна ціна на гриб сьогодні дуже відрізняється по Київській області. Тоді як гриб хороший, але не перший сорт продають за цінами від 20-22 гривень – ідеальної якості шампіньйони закуповують по 24-25 грн/кг, як регіони, так і деякі торговці на ринку «Троєщина». Про це повідомляє UMDIS, пише agronews.ua.

    «У клієнтів, які стабільно забезпечують якість продукції, – купую сьогодні по 25 грн/кг. На ринку «Троєщина» зараз так: або хочуть поганий гриб безкоштовно або по 29-30 грн/кг – але тоді вимагають дуже хороший гриб. Середини немає. Тому ціную і заохочую тих грибників, які постачають хороший гриб», – говорить ​​торговець на ринку« Троєщина ».

    Зараз по всій Україні грибоводам, у яких є хороший гриб, – продавати його легко.

    У Львівській області повідомляють, що ціна гарного шампіньйона зараз стримується надлишком поганого – близько 25 грн/кг з господарства. У Харкові з господарства – 24-25 грн/кг. В Одесі на хороший гриб ціна 28-30 грн/кг, його клієнти шукають і з продажами першого сорту складнощів не виникає.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.