• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні змінилася ціна на огірки
    Опубликовано: 2021-06-14 13:01:08

    Після досить різкого зниження цін, яке спостерігалося на ринку огірка України тижнем раніше, в даному сегменті знову переважає тенденція до підвищення цін. Тривала похмура і прохолодна погода на всій території України спричинила за собою зменшення пропозиції огірка на ринку, і як наслідок – зростання цін в даному сегменті. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

    В результаті, ціна на огірок на даний момент формується в межах 10-18 грн / кг ($ 0,37-0,66 / кг), що в середньому на 26% дорожче, ніж тижнем раніше.

    Основною причиною здорожчання огірка на українському ринку є істотне скорочення пропозиції цієї продукції. Так, в тепличних комбінатах на сьогоднішній день проводяться зачистки напередодні підготовки до другої сівозміни, що спричинило за собою значне скорочення вибірок тепличного огірка.

    Тим часом, пропозиція огірка з літніх теплиць також помітно зменшилася, що обумовлено зниженням темпів збору врожаю через холодну і похмуру погоду.

    Відзначимо, що на даний момент огірки в Україні вже коштують в середньому в 2,2 рази дорожче, ніж в аналогічний період минулого року. При цьому виробники не виключають, що при поліпшенні погодних умов ситуація на ринку огірка може різко змінитися в протилежний бік.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.