• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо одну з провідних олійних культур у світі
    Опубликовано: 2021-06-04 15:09:30

    Одна з провідних олійних культур у світі – це ріпак. Щорічно близько 85% валового виробництва ріпаку Україна продає до ЄС, Індії та Китаю. Тож, для України в цілому і для Хмельниччини зокрема, вирощування ріпаку залишається перспективним напрямом агробізнесу, адже рентабельність його вирощування може сягати 83 відсотки. Про це повідомляє Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької ОДА, пише agronews.ua.

    Як повідомляє директор Департаменту Олег Омелянюк, у Хмельницькій області під урожай 2021 року сільгосппідприємствами всіх форм власності посіяно 75 тис. га ріпаку, що на 2 тис. га більше попередніх обсягів вирощування. На даний час 92% посівів знаходиться у доброму та задовільному стані.

    На посівах проведено відповідні роботи по догляду, зокрема підживлення, боротьба з шкідниками та хворобами, про що пересвідчилися керівники Департаменту під час огляду посівів області.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.