• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні ціни на овочі зміняться через погодні умови
    Опубликовано: 2021-04-13 14:09:27

    В Україні через холодну весну ранні овочі подорожчають на 20%. Про це повідомляє ГолосUA, пише agronews.ua.

    Великдень в цьому році випадає на 2 травня, тому до цього часу на ринку з’явиться багато української продукції. Зокрема, ранніх овочів, таких як молода цибуля, капуста, огірки, помідори, редис. Всі ці овочі подорожчають не тільки через великодніх і травневих свят, а й з-за погодних умов.

    Тобто через те, що в цьому році дуже холодна весна. У цей період заморозки, сніг, дощі призводять до того, що ранні овочі вимагають більше енергетичних витрат, їх складніше вирощувати.

    Як наслідок, фермери зберуть менше врожаю. Відповідно в порівнянні з минулим роком, в Україні в цьому році ранні овочі подорожчають приблизно на 20%. Овочі і зараз недешеві.

    Фермери коментують, що минулий рік був неврожайний. Відповідно ситуація на ринку складається так, що внутрішнього запасу овочів вже практично немає, а по імпорту не зовсім складається прибуткова економічна ситуація.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.