• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Nestle буде використовувати у виробництві українську олію
    Опубликовано: 2021-03-25 16:02:29

    Швейцарська Nestle SA, один з найбільших в світі виробників продуктів харчування, буде на етапі виробництва додавати українську соняшникову олію в вермішель швидкого приготування “Мівіна” замість пакетика з пальмовою олією, повідомляється в прес-релізі компанії. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.

    “Рішення про зміну рецептури відповідає меті Nestlе – поліпшити якість життя і сприяти здоровому майбутньому, і є результатом еволюції бренду, що дозволило нам створити продукт з меншим вмістом жирів. Зміна рецептури, екологічні ініціативи дозволять нам вкотре по-справжньому трансформувати ринок і запропонувати нашим споживачам смачний продукт “, – підкреслила директор кулінарії Nestlе в Україні та Молдові Оксана Аржаева.

    Компанія уточнила, що перевагою рецептури із застосуванням соняшникової олії для українських споживачів стане більш насичений смак готового продукту, а також зменшення на 80% кількості насичених жирів і зниження загального рівня жирності продукту на 20%.

    За даними Nestle, відмова бренду “Мівіна” від пакетиків з маслом спростить для споживачів приготування продукту. Також це дозволить компанії реалізувати до 2025 року план переходу на придатну для повторного використання або переробки упаковку, а також скоротити використання пластику на 24,5 тонни на рік.

    Компанія уточнила, що у виробництві оновленої “Мівіни” буде використовувати спеціальні сорти пшениці, спеції і соняшникову олію українського виробництва.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.