25 мар, 16:02
Швейцарська Nestle SA, один з найбільших в світі виробників продуктів харчування, буде на етапі виробництва додавати українську соняшникову олію в вермішель швидкого приготування “Мівіна” замість пакетика з пальмовою олією, повідомляється в прес-релізі компанії. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.
“Рішення про зміну рецептури відповідає меті Nestlе – поліпшити якість життя і сприяти здоровому майбутньому, і є результатом еволюції бренду, що дозволило нам створити продукт з меншим вмістом жирів. Зміна рецептури, екологічні ініціативи дозволять нам вкотре по-справжньому трансформувати ринок і запропонувати нашим споживачам смачний продукт “, – підкреслила директор кулінарії Nestlе в Україні та Молдові Оксана Аржаева.
Компанія уточнила, що перевагою рецептури із застосуванням соняшникової олії для українських споживачів стане більш насичений смак готового продукту, а також зменшення на 80% кількості насичених жирів і зниження загального рівня жирності продукту на 20%.
За даними Nestle, відмова бренду “Мівіна” від пакетиків з маслом спростить для споживачів приготування продукту. Також це дозволить компанії реалізувати до 2025 року план переходу на придатну для повторного використання або переробки упаковку, а також скоротити використання пластику на 24,5 тонни на рік.
Компанія уточнила, що у виробництві оновленої “Мівіни” буде використовувати спеціальні сорти пшениці, спеції і соняшникову олію українського виробництва.
Инф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/327062.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM