• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено нові країни, в які Аграрний фонд планує експортувати борошно
    Опубликовано: 2021-03-09 14:09:42

    Представники АТ «Аграрний фонд» у рамках участі в одній із найбільших світових виставок харчової промисловості «Gulfood», яка відбулася в кінці лютого в ОАЕ, провели ряд переговорів щодо постачання борошна до країн Близького Сходу та Африки. Про це повідомляється на сайті компанії, пише agronews.ua.

    Незважаючи на обмеження, в умовах яких проходила виставка, і значно меншу кількість відвідувачів порівняно з минулими роками, зацікавленість у товарах українського виробництва не знизилася.

    «Об’єднані Арабські Емірати та інші країни Близького Сходу й Африки зацікавлені в українських продуктах харчування, особливо враховуючи їхню імпортозалежність і глобальні продовольчі проблеми. Тому провідні українські виробники мають великі шанси досягти успіху саме на цих ринках», – підкреслюється в повідомленні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.