• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, наскільки знизились ціни на тепличні огірки в Україні
    Опубликовано: 2021-03-01 12:06:13

    Ціни на тепличні огірки на українському ринку продовжують знижуватися. Про це повідомляє «АПК-Інформ: овочі і фрукти», пише agronews.ua.

    Експерти проекту негативний ціновий тренд в даному сегменті пов’язують зі значним збільшенням пропозиції огірків з місцевих тепличних комбінатів, що в умовах досить стриманого попиту в даному сегменті призвело до подальшого зниження цін.

    Згідно з даними щоденного моніторингу проекту, тільки з початку поточного тижня ціни на гладкий огірок з місцевих тепличних комбінатів знизилися в середньому на 11%. І на сьогоднішній день дана продукція вже надходить у продаж по 52-58 грн / кг ($ 1,86-2,08 / кг). У сегменті горбкуватого огірка ціни за тиждень знизилися в середньому на 16% і на даний момент такий огірок надходить в продаж по 55-62 грн / кг ($ 1,97-2,22 / кг).

    У сегменті імпортного огірка, навпаки істотних змін за поточний тиждень не відбулося. Поставки огірка з Туреччини продовжують скорочуватися, в той час як попит на турецький огірок залишається вельми стриманим. В умовах, що склалися, продавці вважали за краще не переглядати ціни, що вже сформувалися, і як і раніше пропонували турецький огірок за ціною 34-42 грн / кг ($ 1,22-1,50 / кг).

    Варто відзначити, що незважаючи на чергове зниження цін в сегменті тепличних огірків, на даний момент гладкий огірок в Україні все ж коштує в середньому на 10% дорожче, ніж в кінці лютого 2020 року. Ціни на горбкуватий огірок на українському ринку за рік виросли в середньому на також на 10%.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.