• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразилія збільшує темпи збирання сої
    Опубликовано: 2021-02-18 17:04:04

    За інформацією експертів AgRural, минулого тижня збиральна кампанія соєвих бобів у Бразилії просувалася досить активно і станом на 12 лютого була виконана приблизно на 9% запланованих площ проти 3,8% тижнем раніше. Проте, даний показник, як і раніше, значно нижчий за результат в аналогічний період минулого року (16%). Про це повідомляє Times24News, пише agronews.ua.

    При цьому наголошується, що найбільш активно збиральні роботи ведуться в штаті Мату-Гросу через відсутність у регіоні істотних опадів.

    За оцінками аналітиків Conab, у Бразилії станом на 12 лютого збиральну кампанію соєвих бобів було виконано на 10,1% від плану, що, як і раніше, значно поступається торішньому показнику (23,1%). При цьому найбільш активно роботи велися в штатах Мату-Гросу (25,5%), Сан-Паулу (18%), Мінас-Жерайс (10%).

    Нагадаємо, що в Україні врожайність сої не перевищує 50% потенціалу продуктивності сортів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.