• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ОАЕ можуть збільшити річний товарообіг агропродукцією з Україною до $2 млрд
    Опубликовано: 2021-02-16 17:02:47

    ОАЕ планують збільшити товарообіг агропромисловою продукцією з Україною вдесятеро й довести цей показник до $2 млрд на рік. Про це повідомив позаштатний радник керівника Офісу президента України Тимофій Милованов, пише agronews.ua.

    “Сьогодні мені пощастило бути на зустрічі зі спадкоємним принцом (емірату Абу-Дабі Мухаммедом бен Заїд Аль Нахаяном – ІФ). Він дав завдання своїй команді збільшити товарообіг та інвестиції в агро з Україною в 10 разів за кілька років, тобто довести до $2 млрд на рік”, – написав Милованов на своїй сторінці у Facebook.

    Україна й Об’єднані Арабські Емірати в рамках офіційного візиту президента України Володимира Зеленського до цієї країни, який відбувається 14-15 лютого, підписали меморандуми й контракти на суму щонайменше $3 млрд, повідомила прес-служба Офісу президента.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.