• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Черкащині посіяли понад 130 тис га озимини
    Опубликовано: 2021-02-01 14:02:07

    В області посіяли більше 130 тис. га озимих зернових  культур та 8,1 тис. га озимого ріпаку. Про це повідомили в Департаменті агропромислового розвитку ОДА, пише agronews.ua.

    Після припинення тривалої ґрунтової засухи, наприкінці вересня–початку жовтня вологість ґрунту значно покращилася. Це сприяє проростанню зерна,– зазначили на сайті Департаменту.

    За висновками Черкаського обласного центру гідрометеорології, посіви озимих культур в регіоні кращі порівняно з 2019 роком (обстежено 26 полів загальною площею 1762 га в 7 господарствах).

    Подальший стан посівів озимих зернових культур залежить від температурного режиму, наявності і величини снігового покриву. Також ппроводитимуть постійний моніторинг посівів у місцях із ймовірними проявами несприятливих явищ – це райони південного та північного сходу Черкаської області.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.