• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аргентина скасувала заборону експорту кукурудзи
    Опубликовано: 2021-01-17 12:05:56

    В Аргентині скасовано призупинення експорту кукурудзи, оголошене в грудні 2020 року. Про це повідомляє Reuters, пише agronews.ua.

    В повідомленні зазначається, що замість заборони експорту в країні встановлюється тимчасовий денний ліміт продажу кукурудзи за кордон в обсязі 30 тис. т.

    «Міністерством сільського господарства Аргентини було укладено домовленість щодо гарантування внутрішніх цін на кукурудзу, що дозволило скасувати заборону експорту», — пояснюється в повідомленні.

    Нагадаємо, що 30 грудня 2020 року Аргентина оголосила про зупинку експорту кукурудзи на два місяці для контролю ціни на продукти харчування в умовах тривалої рецесії та пандемії COVID-19. Проте минулого тижня фермери виступили проти призупинення та розпочали страйк, заявивши, що повна заборона гальмує виробництво та змушує їх стримувати інвестиції.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.