• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Елеватор A.G.R. Group вийшов на другий оберт обсягу зберігання
    Опубликовано: 2021-01-01 12:09:41

    Сезон 2020/21 став першим для "Середино-Будського елеватора", побудованого компанією A.G.R. Group на Сумщині, але за 5 місяців роботи зерносховище, потужність зберігання якого складає 28 тис. тонн, вже вийшло на другий оборот. Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на повідомлення компанії.

    Станом на 18 листопада зерносховище прийняло 29,8 тис. тонн зернових і олійних. В основному на елеватор везли пшеницю, соняшник, жито і кукурудзу.

    "На якість ранніх зернових в нинішньому сезоні на елеваторі не скаржилися: зерно йшло з базисними показниками і, в основному, не вимагало підробітку. Пізні культури потребували сушінні і очищення. По всій Україні в цьому сезоні відзначали велику кількість бур'янів домішок в насінні соняшнику. На "Середино-Будському елеваторі" середній показник по сміттю у соняшнику був на рівні 6,57%", - зазначили в компанії.

    "Середино-Будський елеватор" перевалював, в основному, зерно з полів A.G.R. Group, але на елеваторі збираються залучати все більше поклажодавців. З аграріями Сумської області з самого початку вибудовують хороші відносини. Фермерам пропонують безкоштовну приймання і лояльну вартість підробітку зерна.

    "За короткий проміжок часу ми домоглися авторитету і хороших відгуків про роботу нашого елеваторного комплексу. До того ж, прийом зерна на елеваторі безкоштовний, і у нас дуже лояльна цінова політика на послуги, які надає наш елеваторний комплекс", - розповів керівник елеваторного комплексу Микола Харитоненко.

    "Середино-Будський елеватор" будувався з великими можливостями залізничного відвантаження і інфраструктурою, розрахованою під проект майбутніх черг підприємства. П'ять власних смуг залізничних шляхів протяжністю 2 км дозволяють легко поставити на території елеватора маршрут, а транспортне устаткування з потужністю навантаження 300 тонн/година, - завантажити 55 вагонів за добу. Щоб максимально прискорити роботу і не залежати від станційного тепловоза, компанія придбала для елеваторного комплексу новий локомотив. У листопаді елеватор вже відправив 2 маршрути - 110 вагонів, за допомогою свого локомотива.

    Надалі на "Середино-Будському елеваторі" планують активізувати роботу зі сторонніми поклажодавцями і збільшувати обсяги перевалки.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.