• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індійські компанії збільшили імпорт української олії
    Опубликовано: 2020-12-22 13:09:07

    На світових ринках виріс попит на українську олію, і індійські компанії придбали 40 тисяч тонн вітчизняної соняшникової олії з поставкою у 1 кварталі 2021 році за ціною 1200-1220 $/т CIF, що сприяло подальшому зростанню цін пропозицій. Про це повідомляє електронна зернова біржа ГрейнТрейд, пише agronews.ua.
    На чутках про запровадження Росією експортного мита українська соняшникова олія за тиждень подорожчала на 30-50 $/т до 1150-1180 $/т FOB залежно від термінів поставки.

    Ціни на соняшникову олію підтримує різке подорожчання ф’ючерсів на соєву олію в США, які з середи на біржі СВОТ виросли на 2,6% до найвищого з липня 2014 р. рівня 870,8 $/т слідом за подорожчанням ф’ючерсів на сою на 3% до 446,1 $/т.

    Ціни на сою підтримує збільшення обсягів переробки в США та закупівля сої з боку Китаю. Експортні продажі американської сої за тиждень склали 922,3 тис т, з яких 202 тис т придбав Китай, що перевищило очікування трейдерів.

    Активні закупівлі з боку Китаю збільшили експорт кукурудзи, пшениці та свинини, що призвело до зростання біржових цін на всі зернові та олійні культури.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.