• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У найближчий час Україна відкриє нові ринки в Азії, – Держспоживслужба
    Опубликовано: 2020-11-27 15:06:13

    В Україні тривають консультації з представниками ЄС та США, з міжнародними організаціями, на яких яких опрацьовуються питання експорту української продукції та відкриття нових ринків. Завдання – надати новий імпульс міжнародній співпраці, заявила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час онлайн-форуму «Агробізнес в Україні». Про це повідомляє пресслужба відомства, пише agronews.ua.

    За її словами, сьогодні Україна на сьогодні має 51 міжнародну угоду в сфері ветеринарії, безпечності продукції та фітосанітарії, у найближчих планах відкриття нових ринків, зокрема, в країнах Азії.

     «Наразі ми маємо 51 міжнародну угоду в сфері ветеринарії, безпечності продукції та фітосанітарії, які забезпечують зовнішню торгівлю України агропродукцією. В пріоритеті – поглиблення співпраці з країнами-партнерами та відкриття нових ринків, зокрема, у країнах Азії», – сказала керівник відомства.

    Під час форуму був розглянутий широкий спектр тем, які також стосувались ринку землі, інвестиційної діяльності. Окрема увага була приділена впливу пандемії COVID-19 на глобальні та національні тенденції в галузі сільського господарства.

    Форум проходив за участю заступника міністра економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького і керівників компаній агропромислового сектору.

    Нагадаємо, Японія імпортуватиме український стільниковий мед.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.