• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, чому подешевшали тепличні огірки
    Опубликовано: 2020-11-16 10:08:53

    Тепличні комбінати України змушені знижувати відпускні ціни на огірки, оскільки, за повідомленнями операторів ринку, істотне підвищення цін на дану продукцію негативно позначилося на темпах збуту. Про це повідомляють аналітики EastFruit, пише agronews.ua.

    Також, додатковим чинником для зміцнення знижувальної цінової динаміки стало різке збільшення на ринку продукції невисокої якості. Сезон реалізації продукції в більшості господарств вже добігає кінця, а нинішнє похолодання практично в усіх регіонах країни тільки прискорило темпи збирання останніх партій. Виробники намагаються якомога швидше розпродати решту обсягів продукції і розпочати підготовку до наступного сезону, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    За даними аналітиків, діапазон оптових цін на огірки в Україні зараз варіюється у межах 20-27 грн за кг ($ 0,71-0,96 за кг), тоді як у попередній період, що розглядається вдавалося вести продажі за вищими цінами, 25-33 грн за кг ($ 0,89-1,17 за кг).

    Що стосується продукції, яка імпортується, то, за даними експертів, пропозиція таких огірків в Україні поступово збільшується, а основним постачальником цієї продукції як і раніше є Туреччина. На даний момент ціни на турецькі огірки варіюються в межах 28-30 грн за кг ($ 0,99-1,07 за кг).

    Також зазначається, що більшість продавців тепличних овочів припускають, що незабаром ціни на імпортні огірки будуть знижуватися через поступове зростання пропозиції. Окрім того, як повідомляють турецькі фермери, тепличні огірки в нинішньому сезоні відрізняються середніми, а місцями і низькими якісними показниками, через несприятливі погодні умови в період дозрівання врожаю.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.