• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні прогнозують зниження цін на рослинні олії
    Опубликовано: 2020-09-13 14:03:00

    Станом на 8 вересня 2020 року ринок рослинних олій в Україні в очікуванні. Ціна пропозиції на соняшникову олію становить у середньому 21500 грн/т, але трейдери дещо стримують закупівлі в очікування вирогідного зниження вартості. Про це повідомляє agronews.ua.

    Експерти очікують, що падіння цін на нафту та інші товари продовжиться на тлі активізації продажів для фіксування прибутків з боку невеликих інвесторів, які останніми місяцями максимально вкладалися в активи, що дорожчали.

    На ранок 8 вересня 2020 року, за даними ru.investing, ціни на нафту знижуються на сигналах того, що попит в короткостроковій перспективі залишиться слабким.

    Представники лише чотирьох з десяти азіатських нафтопереробних компаній, опитаних агентством Bloomberg, заявили, що скористаються зниженням цін на нафту, що поставляється саудівської держкомпанією Saudi Aramco, щоб збільшити закупівлі.

    Стриманий інтерес до саудівської нафти говорить про зниження попиту в Азії, яка є найбільшим світовим споживачем нафти, відзначають експерти.

    Продовження знижувального тренду на ринку нафтопродуктів вирогідно підтримає низхідний тренд на рослинні олії та сировинну продукцію, у тому числі українського виробництва.

    У той же час на ранок 8 вересня 2020 року за даними електронної зернової біржі Зерноторг, ціна на насіння соняшнику демонструвала висхідний тренд та складала у середньому 11117 грн/т з ПДВ за умови СРТ.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.