• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цьогоріч ціни на кавуни на українському ринку набагато вищі ніж в минулому році
    Опубликовано: 2020-07-20 17:02:18

    На сьогодні ціни на кавуни на українському ринку набагато вищі, ніж були в середині липня 2019 року. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

    Зазначається, що з початку липня українські фермери знизили ціну на кавуни в середньому на 42%. Коригувати ціни у бік зниження вони змушені під тиском сезонного збільшення пропозиції, тоді як попит як на внутрішньому ринку, так і з боку експортерів залишається досить стриманим. У цій ситуації виробники вже сьогодні готові вести відвантаження кавуна за ціною 3-5 грн/кг ($0,11-0,18/кг).

    Проте, попри досить різке здешевлення, ціна на кавуни в Україні, станом на сьогодні, в середньому все ще на 31% вище, ніж за аналогічний торішній період.

    На думку операторів ринку, вести продажу за такими цінами фермерам вдається шляхом досить помітного зниження виробництва кавунів в країні. Крім того, виробники були змушені пересівати середні та пізні сорти кавунів, оскільки насадження постраждали від граду.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.