• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено дві закупівельні ціни на ячмінь нового врожаю
    Опубликовано: 2020-06-08 14:02:13

    Як інформує Refinitiv Agriculture, на базисі CPT Одеса трейдери озвучують дві закупівельні ціни на ячмінь нового врожаю: на звичайний ячмінь - близько $163-165/тонна, і ячмінь з документами для експорту в Китай - $170-172/тонна. Але оператори ринку вважають, що премія для Китаю буде знижуватися в майбутньому, повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на agrotimes.ua.

    Заморозки у квітні і тривалі опади у травні викликають стурбованість операторів українського ринку щодо стану посівів ячменю нового врожаю. Зокрема, торговельна активність на ринку українського ячменю спрямована на поставки в Китай. У зв’язку з цим оператори ринку оцінюють торгові перспективи у світлі введення Китаєм антидемпінгового мита на австралійський ячмінь і відзначають сильну конкуренцію з ячменем французького походження, попит на який більш активний.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.