• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Де придбати європейські кормові добавки для годівлі тварин?
    Опубликовано: 2020-03-02 11:11:18

    Досвідчені фермери знають, що повнораціонний корм для худоби має бути добре продуманим. Адже проста зернова їжа не може забезпечити усіма необхідними вітамінами худобу і гарантувати швидкий приріст. Як правило, фермери обирають комбікорм для свиней або ВРХ оптом, щоб надовго забезпечити корів та свиней здоровою їжею.

    Ви можете купити кормові добавки, що складаються з ретельно підібраних вітамінів і мінералів. Вони призначені кожна для окремого виду тварин на різних етапах життя. Ці кормові добавки для свиней та ВРХ представлені у вигляді готових сумішей або окремих речовин.

    Як використовувати кормові добавки для тварин?

    Інтернет-магазин «Вербена Агро» пропонує купити бмвд для свиней та корів. Кожен премікс обирають у залежності від багатьох факторів, серед яких - вид тварин, стать і ціль використання. Премікси від польського виробника «Екоплон» використовуються в різній кількості в залежності від віку, ваги тварин.

    Для поросят додають 3-4% міксу від загальної кількості корму. Хімія для свиней ціну має демократичну, допомагає худобі швидко набрати масу та вирости здоровою й повною сил.

    Для свиней додають 10-20% міксу кормової бази. Так біокорма для свиней дозволяють їм швидко набирати масу.

    Для молочної худоби додають до 35% міксу до їжі. Це дозволить поліпшити обмін речовин тварини та її здоров'я, позитивно позначається на якості молока. Якщо треба купити бмвд для телят, його обирають окремо в залежності від віку тварини.

    Використання кормових добавок не тільки позитивно впливає на здоров'я і набір маси свиней. Їх застосування дозволяє знизити витрату зернофуражу і підвищити продуктивність худоби.

    Ви можете премікси купити в роздріб та оптом для свиней та ВРХ в інтернет-магазині «Вербена Агро» .

    Тут зручна доставка й вигідні ціни, менеджери надають грунтовну консультацію й допоможуть обрати необхідний премікс. Якщо своєчасно купити кормові добавки для свиней, це дозволить вам заздалегідь планувати раціон тварин, і внести в нього потрібну різноманітність незалежно від асортименту місцевих постачальників. Регулярне використання європейських кормових добавок ekoplon підвищить якість і кількість м'яса без використання стимуляторів росту. Також це дозволяє отримати більшу кількість молока, поліпшити його якість. Регулярне використання допомагає збільшити приплід та забезпечити його здоров’я.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.