Де придбати європейські кормові добавки для годівлі тварин?

02 мар, 11:11

Досвідчені фермери знають, що повнораціонний корм для худоби має бути добре продуманим. Адже проста зернова їжа не може забезпечити усіма необхідними вітамінами худобу і гарантувати швидкий приріст. Як правило, фермери обирають комбікорм для свиней або ВРХ оптом, щоб надовго забезпечити корів та свиней здоровою їжею.

Ви можете купити кормові добавки, що складаються з ретельно підібраних вітамінів і мінералів. Вони призначені кожна для окремого виду тварин на різних етапах життя. Ці кормові добавки для свиней та ВРХ представлені у вигляді готових сумішей або окремих речовин.

Як використовувати кормові добавки для тварин?

Інтернет-магазин «Вербена Агро» пропонує купити бмвд для свиней та корів. Кожен премікс обирають у залежності від багатьох факторів, серед яких - вид тварин, стать і ціль використання. Премікси від польського виробника «Екоплон» використовуються в різній кількості в залежності від віку, ваги тварин.

Для поросят додають 3-4% міксу від загальної кількості корму. Хімія для свиней ціну має демократичну, допомагає худобі швидко набрати масу та вирости здоровою й повною сил.

Для свиней додають 10-20% міксу кормової бази. Так біокорма для свиней дозволяють їм швидко набирати масу.

Для молочної худоби додають до 35% міксу до їжі. Це дозволить поліпшити обмін речовин тварини та її здоров'я, позитивно позначається на якості молока. Якщо треба купити бмвд для телят, його обирають окремо в залежності від віку тварини.

Використання кормових добавок не тільки позитивно впливає на здоров'я і набір маси свиней. Їх застосування дозволяє знизити витрату зернофуражу і підвищити продуктивність худоби.

Ви можете премікси купити в роздріб та оптом для свиней та ВРХ в інтернет-магазині «Вербена Агро» .

Тут зручна доставка й вигідні ціни, менеджери надають грунтовну консультацію й допоможуть обрати необхідний премікс. Якщо своєчасно купити кормові добавки для свиней, це дозволить вам заздалегідь планувати раціон тварин, і внести в нього потрібну різноманітність незалежно від асортименту місцевих постачальників. Регулярне використання європейських кормових добавок ekoplon підвищить якість і кількість м'яса без використання стимуляторів росту. Також це дозволяє отримати більшу кількість молока, поліпшити його якість. Регулярне використання допомагає збільшити приплід та забезпечити його здоров’я.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/321379.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM