• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сезон високих цін на зернові вже пройдено
    Опубликовано: 2020-02-23 13:09:36

    АТ "Укрзалізниця" за липень - січень 2019/20 МР перевезло 25,2 млн тонн зернових вантажів, що на 21,7% вище показника минулого року. На думку експертів, обсяги перевезень зернових залізницею і надалі залишатимуться в діапазоні 3,6 - 3,8 млн тонн на місяць, повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на zernovoz.ua.

    Переважна більшість трейдерів і учасників ринку сходяться на думці, що сезон високих цін на зернові вже пройдено і цінові піки, що були досягнуті 22 і 23 січня поточного року перевершити вже не вдасться, оскільки на ринку існує суттєва пропозиція з боку Аргентини і Бразилії, де прогнозуються рекордні валові збори зернових та сої.

    Тому вітчизняні виробники і трейдери намагатимуться продати запаси по більш вигідній ціні, зокрема, щоб забезпечити себе обіговими коштами для посівної кампанії.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.