• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • Аналитика
  • Фермеру
  • Экспортеру
  • Примеры контрактов
  • Реклама
  • Контакты
  • RSS feed
  • Издается с 28 мая 2012 года
  • У січні-липні 2019 року виробництво свинини в Україні зросло на 4,4%
    Опубликовано: 2019-09-07 15:08:10

    Обсяги виробництва свіжих та охолоджених свинячих туш та напівтуш в Україні у січні-липні 2019 року скоротилися на 2,8% - до 116 тис. тонн.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", сукупне виробництво охолодженого м’яса свиней за цей період, навпаки, додало 3,1% та склало 145,7 тис. т.онн

    Так, скорочення випуску свинячих охолоджених півтуш компенсувало збільшення виробництва свинини охолоджених свинячих частин. Зокрема, обсяги виробництва окостів, лопаток та їх необвалених відрубів зросли більш ніж на чверть (+26,6%), а іншої охолодженої свинини - майже на 40%. Хоча питома вага свинячих частин у структурі виробництва охолодженої свинини відчутно менша за виробництво півтуш, додаткові об’єми випуску змогли перекрити втрати та навіть покращити загальний показник порівняно з аналогічним періодом 2018 року.

    "Крім цього, спостерігаємо також збільшення виробництва замороженої свинини на 30%, зокрема за рахунок майже трикратно більших обсягів випуску морожених окостів, лопаток та їх відрубів. А от соленої, сушеної та копченої свинини цьогоріч виробили менше на 8%. Проте частка таких виробів у загальному об’ємі переробки м’яса свиней незначна, тож така зміна не мала критичного впливу. Що стосується загальних обсягів випуску свіжої, охолодженої та мороженої свинини, то за січень-липень 2019-го вони склали 162,5 тис. т,онн перевищивши минулорічні результати переробки свинини на 4,4%", - додають в АСУ.

    Зазначається, що загальний випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса та їстівних субпродуктів усіх видів за сім місяців 2019 року склав 1,23 млн тонн, що на 24% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Основним драйвером росту показника стало збільшення виробництва м’яса птиці, на яке припадає більше половини виробництва м’яса та їстівних субпродуктів. Виробництво ковбасних виробів, навпаки, зменшилося на 4,8%, склавши 268,4 тис. тонн.

    Инф. proagro.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    ООО "Мегапрайм груп" (Megaprime Group LLC). тел. +380-50-441-7388; ICQ: 390513874
    Электронная почта проекта: info@agrinews.com.ua. Корпоративные контакты: info@megaprime.com.ua, www.megaprime.com.ua Партнеры: www.e-news.com.ua, www.e-finance.com.ua, www.neboley.com.ua, www.brw.com.ua, www.bookmarket.in.ua
    megaprime.com.ua
    bigmir)net TOP 100
    Яндекс.Метрика

    Яндекс цитирования
    © ООО "Мегапрайм груп". Все права защищены.
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на www.agrinews.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель. Права на информацию, представленную на www.agrinews.com.ua, принадлежат ООО "Мегапрайм груп".