• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вартість моркви в Україні почала зменшуватись
    Опубликовано: 2019-06-02 11:01:03

    Зростання цін на моркву в Україні впродовж шести попередніх тижнів почало зменшуватись.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Української плодоовочевої асоціації (УПОА), ціни на моркву цього сезону досягли свого історичного максимуму, паралельно з поступовим зростанням цін, попит з боку покупців також поступово слабшав, а на початку минулого тижня торгівля у даному сегменті практично зупинилась, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Українські виробники поспіхом намагалися реалізувати залишки моркви зі сховищ, а єдиним інструментом, який міг би допомогти в цьому випадку, було зменшення раніше встановлених цін. Як результат, минулий тиждень логічно закінчився встановленням нового цінового діапазону 16-20 грн/кг.

    Як прогнозують аналітики УПОА, поки в українських фермерів ще будуть в наявності приховані запаси моркви, основним чинником ціноутворення у даному сегменті буде купівельна активність.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.