• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яблука почали дорожчати
    Опубликовано: 2019-05-26 15:03:22

    Травневі свята в Україні завершилися позитивними змінами на ринку яблук і ціни почали поступово зростати.

    Про це повідомляють представники Української плодоовочевої асоціації (УПОА).

    Як зазначають аналітики УПОА, такі зміни не зможуть вирівняти сезон яблук в Україні в цілому й практично усі учасники ринку вважають його невдалим, через відсутність прийнятних цін від самого початку реалізації у 2018 році.

    Адже багато хто з українських виробників вже завершив реалізацію продукції, а ті фермери, що мають у сховищах певні обсяги яблук, не можуть гарантувати гуртові партії продукції належної якості. За сортове різноманіття мова взагалі не йде: основні сорти, які на даний час можуть запропонувати українськи садівники, це «Айдаред», «Джонаголд» та у меншій мірі «Голден Делішес».

    Представники УПОА вважають, що подорожчання яблук до 7-9 грн/кг є доволі прогнозованою ситуацією, оскільки обсяги якісної продукції у сховищах суттєво скорочуються, але за час, що лишається до завершення сезону 2018/2019, майже ніхто не зможе отримати пристойні прибутки.

    Нагадаємо, цьогоріч урожай яблук очікується на рівні 2018 року.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.