• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові випадки АЧС зафіксовано в чотирьох областях України
    Опубликовано: 2018-12-08 13:03:03

    Відповідно до інформації головних управлінь Держпродспоживслужби в Закарпатській, Миколаївській, Донецькій і Київській областях зареєстровано випадки захворювання на африканську чуму свиней.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, серед впольованих диких кабанів на території мисливських угідь Перечинської РО Українського товариства мисливців і рибалок в урочищі "Кодабино" поблизу Перечина Закарпатської області.

    Також спалах АЧС зафіксовано у ТОВ "Агротехцентр Сервіс" (село Дешки Богуславського району Київської області).

    Ще два випадки сталися в особистих селянських господарствах: у селі Кам’яний міст Первомайського району Миколаївської області та в селі Соледар Бахмутського району Донецької області.

    З метою координації дій з локалізації та ліквідації спалахів АЧС проведено засідання державних надзвичайних протиепізоотичних комісій, рішеннями яких затверджено плани з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичних осередків, зон захисту та нагляду.

    В осередках захворювання вживаються заходи з локалізації та недопущення поширення збудника АЧС.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.