• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни закупівлі живця свиней припинили падіння
    Опубликовано: 2018-12-08 11:10:09

    Ціни закупівлі живих свиней забійних кондицій припинили падіння: другий тиждень поспіль середньоринкова позначка утримується на рівні 42,5 грн/кг.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", у ході торгів минулого тижня більшість постачальників живця змогли втримати ціни закупівлі на досягнутому рівні.

    Коливання цін були епізодичними та обмежувалися зміною на 0,25-0,75 грн/кг. Виробники свинини очікують, що вже з грудня ціна змінить вектор руху та додасть 1-1,5% вже цього тижня.

    М’ясопереробники не прогнозують суттєвої зміни цін, проте їх діапазон трохи розшириться за рахунок підвищення його верхньої позначки у порівнянні з поточним тижнем. Так, за підсумками опитування учасників Асоціації "М’ясної Галузі" середня ціна закупівлі живця коливатиметься в межах 41-42,5 грн/кг.

    Нагадаємо, що середня ціна закупівлі вже місяць поступається "бар’єрній" ціновій позначці - межі, вище якої імпорт свинячих півтуш з країн ЄС стає економічно обґрунтованим.

    Остання на наступному тижні залишення на рівні 43,5 грн/кг (у перерахунку на живу вагу): так, незначне послаблення цін на охолоджені свинячі півтуші "перекриває" підвищення курсу євро відносно національної валюти.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.