• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні до кінця року молочна продукція подорожчає на 10-15%
    Опубликовано: 2018-09-16 10:02:12

    До кінця 2018 року продукти молочної переробки можуть подорожчати на 10-15% через сезонне зниження виробництва сирого молока.

    Як повідомляє "ПроАгро" з посиланням на УНІАН, про це повідомив аналітик Аналітичного агентства "Інфагро" Максим Фастеев.

    "Ціна на сире молоко скаче щороку. Тому вже з 15 серпня, 1 вересня ціна на молоко була підвищена на 60 копійок. Ще прогнозується, що як мінімум на гривню вона зросте до кінця року. Тому однозначно виробники і переробники будуть змушені піднімати ціни поступово. Ще влітку були акції, вони закінчуються, тобто це також накладається на ціну товару. Відповідно, відсотків на 10-15% зросте ціна готової продукції", - сказав експерт.

    За його словами, подорожчання сирого молока пов"язано в першу чергу з сезонністю виробництва цього продукту - взимку його виробляється менше, ніж влітку.

    Також Фастеев зазначив, що подорожчання торкнеться всіх товарних позицій.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.