• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Ефіопія погодили вимоги до імпорту живих тварин та продуктів тваринництва
    Опубликовано: 2018-04-01 13:08:46

    В рамках офіційного візиту делегації Держпродспоживслужби до Ефіопії 18-23 березня відбулися зустрічі з державним міністром тваринництва та рибальства Др. Місрак Меконен та директором департаменту з профілактики та контролю захворювань Др. Алемаєху Меконен Анбессе.

    Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

    Також представники української делегації на чолі із заступником директора департаменту безпечності харчових продуктів та захисту споживачів — начальником управління державного контролю Держпродспоживслужби Миколою Білоусом провели ряд зустрічей в Національному центрі діагностики та дослідження здоров'я тварин, Торгових палатах Ефіопії та Аддис-Абеби і Вакцинаційному центрі Африканського Союзу, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Під час зустрічей українська делегація ознайомилася із структурою, функціями та обов'язками згаданого вище міністерства та ветеринарної служби України. В рамках візиту також відбулося представлення українського сільськогосподарського сектора.

    Сторони обмінялися досвідом роботи у галузі ветеринарної медицини та узгодили вимоги щодо імпорту живих тварин та продуктів тваринного походження, що належать до компетенції Міністерства тваринництва та рибальства Ефіопії.

    Нагадаємо, що Україна та Голландія підписали меморандум про взаєморозуміння в сфері відновлюваної енергетики, дедалі відчутніше поглиблення співпраці та обміні досвідом.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.