• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МЕРТ готується відкрити ринки Гани та Нігерії для українського бізнесу
    Опубликовано: 2018-01-08 13:09:28

    Міністерство економічного розвитку та торгівлі України планує провести торгівельну місію до Гани та Нігерії з 19 по 24 березня цього року.

    Про це заступник міністра економічного розвитку- торгівельний представник Наталія Микольська написала на своїй сторінці у Facebook.

    За словами урядовця, через надзвичайно високий темпи зростання кількості споживачів та досить низькі темпи розвитку виробництва, Гана та Нігерія  є одними з найперспективніших ринків збуту для українських товарів. Микольська уточнила, що мета цієї торгівельної місії - вивчити систему експортно -імпортних відносин, торгівельних бар’єрів і законодавчих особливостей цих країн. Також - з'ясувати особливості господарської і торгової діяльності в Гані та Нігерії. Для цього українські урядовці та бізнесмени проведуть зустрічі з урядовцями Нігерії та Гани та представниками торгівельно-промислових палат нігерійських міст Абуджа та Лагос. 

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.