• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на ринку живця зросли на 6%
    Опубликовано: 2017-08-26 12:07:21

    Спекотне літо та нестача живця «підігріли» конкуренцію серед м’ясопереробників, і як наслідок — і ціни на свиней забійних кондицій.

    Про це повідомляє аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

    Зокрема, за підсумками торгів минулої п’ятниці середня ціна на свинину І категорії живою вагою піднялася майже до 47 грн/кг, додавши 6% у порівнянні з фактичним показником 33 тижня.

    Так, якщо у другій декаді місяця товарне поголів’я реалізували по 43,5-46 грн/кг, то на початку третьої декади максимальна позначка наближається до мінімальної планової позначки, а верхня межа подекуди перевищує 48 грн/кг.

    За відгуками виробників свинини кращу ціну в останні дні літа їм забезпечив дефіцит тварин забійних кондицій на тлі досить активного попиту закупівельників.

    Сприяла укріпленню цін і ширша географія поширення АЧС, у зв’язку з чим карантинні заходи вжиті в 21 неблагополучному пункті 11 областей України, адже логістика закупівлі для окремих м’ясопереробників ускладнилась.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.