• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на суницю поступово знижуються
    Опубликовано: 2017-06-05 13:08:35

    Суниця стає все більш доступною для українців: ціни на ягоду на оптових ринках країни поступово знижуються завдяки сезонному збільшенню пропозиції.

    Про це пише «АПК-Інформ: овочі і фрукти».

    При цьому, найбільш істотне зниження ціни на суницю спостерігається на оптовому ринку Києва. Так, на київському ринку «Столичний» продавці вже готові відвантажувати суницю по 26-32 грн/кг (0,80-1,09 €/кг), що на 19-29% дешевше, ніж тижнем раніше.

    Ціни на зазначену ягоду в Одесі на оптовому ринку «Початок» за тиждень знизилися в середньому на 22% і варіюються в межах 20-40 грн/кг (0,68-1,36 €/кг) в залежності від сорту суниці і якості продукції.

    У той же час, на ринку «Нежданный» в Херсонській області відвантаження суниці ведуться по 20-30 грн/кг (0,68-1,02 €/кг). Таким чином, за тиждень вона подешевшала на 15-20%.

    Проте, незважаючи на знижувальний ціновий тренд, сьогодні суниця обходиться українським споживачам помітно дорожче, ніж в кінці травня 2016 року. Так, в Херсонській області оптова ціна на ягоду в середньому на 20% вище, ніж в аналогічний торішній період. На ринку української столиці суниця коштує на 28-30% дорожче, ніж рік тому. А ціни на цю продукцію на одеському ринку «Початок» в середньому на 47% перевищують показники на кінець травня 2016 року.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.