• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крижопільський цукровий завод виробив 12,5% від загального виробництва
    Опубликовано: 2017-01-04 16:01:31

    Крижопільський цукровий завод (Вінницька область) відзначив тридцятий виробничий сезон рекордним показником ― на кінець грудня на підприємстві зварено із 840 тис. т цукрових буряків із цукристістю 19,1% близько 135,8 тис. т цукру, що становить 12,5% від загальноукраїнського виробництва.

    Про це розповів директор підприємства Юрій Хомченко, повідомляє Рropozitsiya.com.

    У 2016 році завод інвестував 38 млн грн у поліпшення технологічного процесу та підвищення якості продукції.

    За словами директора підприємства, протягом останніх 10 років завод було серйозно реконструйовано задля нарощування обсягів переробки сировини до 8-9 тис. т/добу.

    Хомченко зазначив, що тридцятий виробничий сезон заводу було відзначено рекордним показником ― на кінець грудня на підприємстві зварено із 840 тис. т цукрових буряків із цукристістю 19,1% близько 135,8 тис. т цукру, що становить 12,5% від загальноукраїнського виробництва.

    «За нинішніх погодних умов, коли частину сировини доводилося забирати із засніжених кагатів, це дуже хороший показник», — коментують на Крижопільському цукровому заводі.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.